Bruiloften

Een trouwdag vergt vaak veel voorbereiding en naarmate de dag nadert worden steeds meer vinkjes op de checklist gezet. Alles moet er mooi uitzien en iedereen moet een leuke dag hebben. Daarom vinden wij het belangrijk en begint onze werkwijze met jullie te leren kennen en te praten over jullie wensen. Tijdens zo’n kennismakingsgesprek nemen we bijvoorbeeld door welke stijl jullie het meest aanspreekt. Welk(e) nummer(s) er in de montage moet worden opgenomen zodat we samen een gepersonaliseerde eindresultaat kunnen creëren.

Wij gaan op jullie speciale dag mee in de sfeer en leggen jullie bruiloft vast op een zo’n natuurlijke, onopvallende mogelijke manier zodat de allure van die dag niet verhinderd word. Als videograaf werken wij met lichtsterke camera’s en maken opnames in Full HD en 4K-resolutie. Ook maken wij gebruik van statieven, sliders en een gyroscoop om vloeiende, professionele en artistieke shots te verkrijgen. Mocht het weer en locatie het toestaan, dan sturen we een drone de lucht in. Voor geluid maken wij gebruik van een richtmicrofoon en voor toespraken een clip-on mic met een externe geluidsrecorder.

Nadat jullie speciale dag erop zit kan het monteren gaan beginnen. Er word hier veel tijd en aandacht aan besteed. Er word kritisch naar de geschoten beelden gekeken en worden daar waar nodig bewerkt. Video en audio worden zo gemonteerd dat het eindresultaat 1 geheel zullen vormen.

Nadat jullie Wedding Clip en/of Dagweergave klaar is/zijn kan deze via een downloadlink of een USB-stick worden afgeleverd.

Events

Heeft u een product of dienst die u aan het licht wilt brengen? En wellicht heeft u al een idee hoe u dat graag zou willen doen. Of toch niet helemaal. Graag denk ik mee over het te promoten idee. Wat is de kern van het verhaal? En hoe kunnen we dit zo sterk mogelijk in beeld brengen? Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we de mogelijkheden.

In navolging van onze kennismaking waarbij wensen en budget zijn besproken, maak ik een concept met de daarbij behorende benodigdheden.

Locaties, mensen, camera’s, en waarschijnlijk nog een hoop andere dingen zoals verlichting en attributen moeten geregeld worden voor de dag(en) dat er gefilmd wordt. 

Ik probeer deze dagen altijd zo te plannen dat we veel kunnen opnemen en dat we samen het meeste halen uit een draaidag.Mooie shots, maar ook een strakke inhoud!

Na de filmdag(en) wordt het materiaal ingeladen op de computer, en kan het monteren beginnen. Video, audio, titels en andere elementen worden zo gemonteerd dat het eindresultaat 1 geheel zullen vormen. Is het eindresultaat bijvoorbeeld voor social media bedoeld? Dan zorg ik ervoor dat het geoptimaliseerd is voor zijn uiteindelijke doel en we het maximale uit de film kunnen halen.

Promo's

Het organiseren van een evenement vereist een professionele organisatie waarbij met talloze zaken rekening gehouden moet worden: Van de weersomstandigheden tot beveiliging, van drank tot parkeren en van techniek tot sfeer plus beleving. Het is daarom ook belangrijk om het draaiboek met u door te nemen voor het event zal plaatsvinden om ervoor te zorgen dat de essentiële momenten in de montage kunnen worden opgenomen.

Tijdens het event zullen wij focussen op de essentiële momenten om ervoor te zorgen dat die in de montage kunnen worden opgenomen. Met professionele camera’s gaan we mee in de sfeer en leggen we uw evenement vast op een zo’n natuurlijke, onopvallende mogelijke manier zodat de allure van die dag niet verhinderd word. We maken gebruik van statieven, sliders en glidecams om vloeiende, professionele en artistieke shots te verkrijgen. Voor geluid maken wij gebruik van een richtmicrofoon en voor toespraken een clip-on mic met een externe geluidsrecorder.

Nadat het event erop zit kan het monteren gaan beginnen. Er word hier veel tijd en aandacht aan besteed. Er word kritisch naar de geschoten beelden gekeken en worden daar waar nodig bewerkt. Video en audio worden zo gemonteerd dat het eindresultaat 1 geheel zullen vormen.

Nadat de montage van het event klaar is wordt deze via een downloadlink of een USB-stick afgeleverd.

Memory Lane Films Demo Reel